16 november 2012

Voorwaarden

INHOUD:
Indien u één of meerdere tenten huurt, krijgt u de beschikking over één of meerdere metalen frames met daarbij een wit polyester dakzeil en zijwanden.

OPHALEN:
Bij het ophalen van uw goederen dient u goed te controleren op aanwezigheid van de door u gehuurde goederen.

TERUGBRENGEN:
Wanneer de goederen in onze opslag terug zijn worden ze gecontroleerd en geteld deze telling is bindend.
Voor elke dag te laat terug, wordt de gehele huurprijs per dag verekend.
RESERVERINGEN:
Het reserveren van goederen voorkomt teleurstelling. De artikelen worden dan definitief voor u vast gelegd.
ANNULEREN:
Indien Huurder 15 dagen of langer voor de dag van de gehuurde materialen annuleert, bedragen de annuleringskosten 0% van de huurprijs welke was overeengekomen. Annuleert Huurder tussen 15 en 8 dagen bedragen de annuleringskosten 25%, bij 7 dagen of korter bedragen de annuleringskosten 50%. Bij annulering op de dag zelf, blijft de gehele huurprijs verschuldigd.
BEZORGEN:
Wij kunnen alles bij u bezorgen/opbouwen en weer afhalen/afbouwen dit is op werkdagen van maandag t/m vrijdag tussen 08:00 en 12:00 of tussen 13:00 en 17:00
Andere tijden en dagen bezorgen/opbouwen  is mogelijk in overleg met u hiervoor wordt een kleine toeslag berekend.
Het gehuurde wordt tot max 10 meter loopafstand bij uw bezorgt in transportkarren en dient bij afhaal ook weer klaar te staan.
Bij verdiepingen dient u deze op de begaande grond af te halen en klaar te zetten bij afhaal.
SCHOONMAKEN:
Alle het gehuurde excl. linnen Schoon en droog retour terug tenzij uitdrukkelijk anders is overeengekomen linnen dient wel droog retour te komen.
Afwas van servies – glaswerk – bestek wordt gratis door ons afgewassen zodat wij zeker weten dat iedere klant schone glazen borden en bestek krijgt.
Servies- glaswerk- bestek dient wel vaatwas ready te zijn alles dient vrij van etensresten te zijn en glazen dienen leeg te zijn.
Tenten kunnen niet altijd droog retour dat begrijpen wij hierover zullen wij ook niet moeilijk doen maar dient wel schoon te zijn u kunt deze dan ook het beste afspuiten indien deze vies is van bv de aarde/modder/gras of dergelijke, alle andere accessoires en apparatuur dienen wel schoon te worden geretourneerd.
Indien de verhuurder constateert dat de huurartikelen niet schoon en droog is bij retourneren zullen wij hiervoor schoonmaak kosten rekenen deze dient u direct te voldoen.
VERSIERING OPHANGEN:
Versiering die in de tent wordt opgehangen dient zodanig te worden opgehangen dat de versiering niet in aanraking komt met tentdoek zodat deze geen vlekken achterlaat op het tentdoek.
Het gebruik van crêpepapier is ten strengste verboden in onze partytent, deze geeft een onverwijderbare  kleurstof af deze kleur is ook niet meer te verwijderen.
Verboden op buizen en tentdoek te plakken met tape of dergelijke plakproducten.
BETALING:
De overeengekomen huursom geschiedt,
  • Contant bij bezorgen en afhalen bij ons filiaal.
  • Bank na akkoord offerte kunt u het bedrag overmaken van de offerte 3 dagen voor levering.
  • Bedrijven betalen op rekening binnen 14 dagen. Nieuwe bedrijven betalen altijd vooraf.
  • Pin aanwezig.
WAARBORGSOM:
De verhuurde goederen vertegenwoordigen een aanzienlijke waarde daarom kunnen wij bij sommige opdrachten een borgsom vragen.
LEGITIMATIE:
In geval van afhalen van het gehuurde dient u zich te legitimeren met een geldig legitimatiebewijs.( Paspoort / Identiteitskaart.)
SCHADE:
De huurder is aansprakelijk voor gemaakt schade aan het gehuurde.
Beschadigde huurobjecten zullen ter reparatie aangeboden of geheel vervangen worden.
De kosten hiervoor zullen in rekening gebracht worden bij de huurder.
DIEFSTAL:
In geval van diefstal dient de huurder zowel huurprijs als nieuwwaarde van het gehuurde te voldoen.
VEILIGHEID:
Het is voor uw eigen veiligheid ten strengste verboden een hittebron te plaatsen onder / in het huurobject.Onder HITTEBRON wordt onder andere verstaan barbecues op gas, kolen en elektriciteit, gasfornuizen,kooktoestellen, fakkels, vuurkorven/olielampen en dergelijke.Voor het verwarmen van de tent(en)is de huurder verplicht om bij gebruik de noodzakelijkeveiligheids- en zorgvuldigheidsmaatregelen te treffen en goedgekeurde apparatuur te gebruiken dit alles is bij ons te huur onze heaters zijn gekeurd en veilig voor verhuurd en geschikt voor al onze tenten.Het voorzien van verlichting van het huurobject mag alleen gebeuren met behulp van elektrische, geaarde, goedgekeurde verlichting. Gebruik van al onze artikelen is geheel op eigen risico.
Bij letsel en/of schade is Partyverhuur Barendrecht niet aansprakelijk.
Wijzigingen in prijs en leveringsvoorwaarden zijn voorbehouden.